Recent ben ik te gast geweest bij Boutique Hotel Ter Zand. Dit is een boutique-hotel aan de kust in het plaatsje Burgh Haamstede.

Boutique Hotel Ter Zand heeft luxe kamers en garden suites. De kamers hebben een Swiss Sense bed, gegarandeerd een goede nachtrust 🙂 Na een goede nachtrust kon je heerlijk genieten van het ontbijtbuffet. Er was een gevarieerde keuze.

Uitzicht vanaf onze Garden Suite!
Breakfast Time!

Het is een stukje rijden naar Zeeland vanaf Amsterdam, maar dat is het zeker waard. Je kunt in Burgh-Haamstede genoeg doen, denk aan wandelen in het bos, fietsen naar het strand of bijvoorbeeld shoppen. Burgh-Haamstede heeft meer dan 17 kilometer aan zeer brede zandstranden te bieden! 

Het restaurant le Poirier heeft een open keuken. Hier worden heerlijke gerechten geserveerd met streekproducten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 3- of 5-gangen diner met een gepast wijnarrangement. Fun fact: het restaurant is vernoemd naar de Zeeuwse perenbomen.

De lobby van Le Poirier

Het hotel heeft een parkeerterrein, let op dit is tegen betaling. Het kan zijn dat er sommige dingen in/van het hotel nog under construction zijn, het hotel is vrij recent geopend. Na mijn bezoek aan Boutique Hotel Ter Zand kwam ik in ieder geval uitgerust terug.

Ben jij wel eens een weekendje weg geweest in Zeeland? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Wij komen vaak in Zeeland, want we wonen er vijf minuutjes vandaan. Ik vind dit wel een leuke tip en je website is prachtig.

    Liefs, Ilona

    • Kim Tarroe Reply

      Leuk om te horen! En bedankt voor je compliment 🙂

Write A Comment