Ik heb de smaak van staycations helemaal te pakken. Recent ben ik een weekend weg geweest naar Middelburg. Ik verbleef in het Boutique Hotel Eleanor. Vandaag meer over mijn staycation in Middelburg.

Boutique Hotel Eleanor zit in een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg. Dit design hotel heeft authentieke elementen gecombineerd met een elegant interieur. Het hotel heeft een Brasserie en Cocktailbar, waar je je echt helemaal thuis voelt.

Cocktailbar Eleanor heeft een cocktailkaart van klassiekers met een twist. Op de kaart staan verrassende smaakcombinaties. De cocktails zijn bijzondere presentaties. En de cocktailbar heeft een kosmopolitisch interieur. Het personeel is er super vriendelijk!

Sidenote: we waren er voor de lockdown, in oktober.

Het boetiekhotel heeft 14 verschillende luxueuze suites. Elke suite is vernoemt naar een iconische presidentsvrouw. In het interieur vind je mooie stoffen, floraal behang en rijke kleuren terug. De kamers beschikken over comfortabele boxspringbedden van Auping met fris wit linnen, gegarandeerd een goede nachtrust! De open badkamers hebben lekker ruime regendouches, en heerlijk geurende doucheproducten. De XL suites hebben een extra grote badkamer, met ligbad. Ook zijn er speciale kamers geschikt voor families en/of groepen.

Na een dag vol indrukken, en 10.000+ stappen ben je wel toe aan een lekker ontbijt. Bij Brasserie Eleanor zit je dan zeker goed. We hadden een ontbijt met zoete en hartige dingen. En niet te missen: een Zeeuwse bolus – een gesuikerd broodje.

Kortom: het was een geslaagde girlstrip naar Middelburg. Prachtig weer (blauwe lucht), lekker eten (toen de horeca nog open was) en een heerlijk hotel. Ik wil zeker nog een keer terug naar de Zeeuwse hoofdstad, het is het rijden vanaf Amsterdam zeker waard ha-ha.

Wat is jouw eerste indruk van Boutique Hotel Eleanor Middelburg?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

  1. Ah deze plek ziet er echt fantastisch uit, love it! En wat leuk dat ze alle suites hebben vernoemd naar presidentsvrouwen. Middelburg is sowieso altijd leuk om te bezoeken :)!

Write A Comment