Het zonnetje schijnt, de wind waait en je zit lekker op een terras. Maar wat moet je nou met je haar? Het waait alle kanten op. Ik heb een leuke, fashionable oplossing gevonden: haarelastiekjes boho style.

Hier zie je mijn setje boho haarelastiekjes. Ik koos voor de Goldy set, hier zaten zoals je ziet vier haarelastiekjes in. De kleuren zijn erg mooi en makkelijk te combineren. Een set haarelastiekjes kost slechts € 8,95.

De elastiekjes zijn handig in gebruik, omdat je ze ook als armband kunt dragen. Je hoeft dan dus nooit meer te graaien in je tas op zoek naar een haarelastiek. 

  

Zo classy staan de haarelastiekjes. De boho musthaves  zijn gemaakt van zacht elastiek, zo breken ze je haar niet. Je krijgt ook geen knik in je haar.

Het leuke van de website is dat er regelmatig nieuwe kleurtjes en prints bij komen. Je wordt er erg hebberig van. Op een gegeven moment wil je geen gewoon elastiekje meer in je haar .. 

Een aantal jaar geleden spotte de eigenaresse van Love Ibiza een model met glanzende haarelastiekjes in de Amerikaanse Vogue. De elastiekjes waren In Amerika super populair maar in Nederland had je deze nog niet. De elastiekjes worden uit het buitenland geïmporteerd. Daarna worden ze geknipt, gebrand en geknoopt door het Love Ibiza team.

Love Ibiza is regelmatig gespot in de media. Afgelopen maand stond het bedrijf in de Grazia. Je merkt dus dat de boho haarelastiekjes steeds populairder worden. Ik ben helemaal happy met mijn setje en wilde de musthave graag met jullie delen.

Wat vind jij van de elastiekjes, yay or nay?

IMG_6250.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

Write A Comment