Al jaren gebruik ik een Tangle Teezer haarborstel. Deze borstels zorgen er voor dat je haar vriendelijker gekamt wordt, en geloof me het is pijnloos!

In 2003 had de kapper Shaun Pulfrey (uit Groot-Brittanie) het idee om de Tangle Teezer haarborstel te ontwikkelen. Het handelsmerk van Tangle Teezer is het aantal kleurencombinaties en ontwerpen. Je hebt ze met glitters, goud en in super felle kleuren. Ik heb zelf een zwart met felroze combinatie, en een witte met roze glitters.

De borstels liggen fijn in de hand door het ergonomische design. Ook kun je ze makkelijk mee nemen in je tas, of op reis. Dit ligt er natuurlijk wel aan welk model je hebt. Je hebt The Original, de Wet Detangling, Thick & Curly en nog veel meer modellen.

Je haar heeft minder last van haarbreuk en kan zowel in droog als in nat haar gebruikt worden. Wist je dat je tijdens het gebruik je hoofdhuid een ontspannende hoofdmassage krijgt? Dit komt door de flexibele pinnetjes. Hierdoor is de doorbloeding beter, en gaat je haar meer glanzen.

De producten van Tangle Teezer glijden zacht door je haar, zonder aan je haar te trekken. Reguliere borstels kunnen gespleten haarpunten of haarbreuk veroorzaken. Dit is bij de Tangle Teezer borstels niet het geval! De borstels zijn volledig gemaakt van kunststof. Je kunt ze dan ook makkelijk reinigen met water, ideaal 🙂

Dit zijn de voordelen van de Tangle Teezer haarborstels nogmaals op een rijtje:

  • Uitstekend voor het ontklitten van zowel nat – en droog haar. 
  • De Tangle Teezer geeft een ontspannende hoofdmassage zelfs voor de gevoelige hoofdhuid. 
  • De borstel is ideaal voor de gelijkmatige verdeling van conditioner door nat haar
  • De Tangle Teezer is een must voor de dragers van haarextensions en is ook goed bruikbaar voor de dagelijkse verzorging van pruiken, geweaved haar en haarstukken.

Heb jij al een product van Tangle Teezer thuis? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment