Another day, another outfit. Vandaag meer over mijn zwarte broderie jurk van Loavies.

Helaas is het model niet meer online verkrijgbaar. Gelukkig heeft Loavies genoeg andere leuke jurken. Voor ieder wat wils. Ik moet zelfs toegeven dat mijn nieuwe order alweer binnen is gekomen, en dan heb ik nog niet alles kunnen showen van mijn vorige bestelling – OOPS!

Bij Loavies kun je online verschillende soorten fashion & mode items scoren. Wat ik vooral zo fijn vind is, dat als je voor 23:00 uur besteld, je de items morgen in huis hebt! De webshop Loavies bestaat al sinds 2012. Anna Meilink, Ben Meilink en Jorn van Klooster hebben samen het merk opgezet.

Ik draag dit jurkje trouwens met mijn Dior riem. Dit maakt de outfit helemaal af. De naam van de riem is Saddle-riem. Je kunt de riem in verschillende maten bestellen. De Saddle-riem is echt een must-have voor je garderobe, en een icoon van Dior. Het ultrasoepele kalfsleer geeft dit accessoire een elegante afwerking.

De foto is trouwens gemaakt aan de voorkant van Republiek Bloemendaal, een fijne spot om te shooten. En om koffie te drinken ;-). Ik heb hier al eens eerder foto’s gemaakt, maar dan binnen in het restaurant. Benieuwd? Check dan deze blogpost.

Wat vind jij van deze jurk van Loavies? Wear or tear?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment