With good basics, you’ll have endless options. Vandaag meer over mijn beige look – geshoot in Republiek Bloemendaal.

Ik ben zo ontzettend blij met mijn beige leather look legging van de Zara. De legging is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Helaas is dit een wat ouder model, dus ik link even de zwarte legging. Dit item kost €19,95. De legging heeft een hoge taille, en een ritssluiting opzij. De leggings lopen best uit, ik draag een maatje XS.

De legging heb ik gecombineerd met een witte blouse van NA-KD. Omdat de blouse best doorschijnend is, draag ik hieronder een witte basic stretchtop van de Zara (€7,95). De suede hakken die ik draag zijn van de H&M. Ik maak mijn outfit af met mijn zwart met zilveren Chanel bag.

Deze foto’s zijn voor de horeca lockdown gemaakt. Ik vind deze locatie echt perfect om content te schieten. Je hebt er veel lichtinval, mooie nude kleuren en er hangt een relaxte sfeer. Ik ben hier destijds met Jennifer (@justbyjennifer) geweest om content te schieten en om lekker uit te waaien.

Momenteel is Republiek Bloemendaal vrijdag, zaterdag en zondag open voor take away. Vanaf 11:00 zijn ze geopend voor een kopje koffie/thee. Het exacte adres van de fotolocatie is:

Republiek Bloemendaal
Zeeweg 94 BLM 1
2051EC Overveen (Noord Holland)

Wat vind jij van het resultaat van de shoot? Ik ben erg benieuwd!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment