Er staat een nieuwe look online met dit leuke rokje van Kikiriki.

Het modelabel Kikiriki staat bekend om de vrouwelijke, classy items. De meeste fashionistas zullen het merk herkennen van de bekende tutu rokjes (mijn nieuwe rokje). Naast rokjes heeft Kikiriki toffe flared jeans, mooie jurken en basics.
8d6aa479-e7fa-43fe-bf4a-924374ad1ef0
Het fashion label is gericht op vrouwen tussen de 18-35 jaar. Kikiriki heeft een showroom gevestigd in het World Fashion Centre in Amsterdam. Op dit moment worden de items verkocht in meer dan 930 verkooppunten in de Benelux. d5aa742e-2d15-4a99-9286-5ee10c98f927
Ik heb dit rokje gecombineerd met mijn shiny top van de H&M. Funny fact, dit truitje is van mijn moeder geweest en hij is nog steeds super mooi. Het rokje kun je eigenlijk met verschillende tops combineren. Ik raad wel aan om te blijven bij basic kleuren als grijs en wit.f25e4b24-4b83-4bd5-bfbd-43916a2de435
De tutu rok is verkrijgbaar in meerdere kleuren drie lengtes – kort, middel (op de knie) en lang. De tutu is verkrijgbaar in de volgende kleuren: army green, bordeaux, zwart en dark grey. De tutu kost €49,95.
De foto’s zijn gemaakt op de Prinsengracht in Amsterdam. Samen met Kelsey shootte ik deze leuke look. Mijn zwarte laarsjes heb je vast wel eens voorbij zien komen, die zijn van Bullboxer.
Wat vind jij van deze look?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

13 Comments

  1. Hele mooie outfit! Ik vind tutu rokjes super gaaf, maar durf ze zelf nog niet echt te dragen… Xx

  2. Heel leuk setje. Vooral met die laarsjes eronder. Ik durf zo’n rokje alleen niet aan. Fijne dagen alvast. Liefs Aneta

  3. Wat een leuke outfit. Ik wil al heel lang eens een tutu proberen, maar heb het lef er niet voor ;p

Write A Comment