Met een blazer jurk zit je altijd goed!

Een blazer jurk wordt regelmatig geassocieerd met chique / classy. En ik moet toegeven, met een paar mooie hakken er onder is je outfit on fleek! Maar je kan natuurlijk ook er voor kiezen om onder de jurk stoere biker boots te dragen. Dan kan je de jurk prima aan op een doordeweekse dag of een festival!

De jurk die ik draag is van Come Get Fashion. Het is een lange blazer die mooi om je lichaam valt. Het jurkje heeft knopen aan de voorkant. Ook heeft de jurk 2 zakken. Ik combineer het met een riem van Dior, om de jurk nog meer te accentueren. Mijn nieuwe musthave kost € 69,99. De lengte van de jurk is 84 cm. En voor de liefhebbers, het materiaal: 5% elastaan, 95% Polyester.

Let’s talk about accessories! De zonnebril die ik draag op de foto’s is ook van Come Get Fashion. Dit is het model Glam Sunnies Turtoise. Helaas is het model in het bruin uitverkocht. Het model is er wel nog in het zwart! De zonnebril kost € 12,99.

Ik heb deze foto’s geshoot bij het Kenaupark in Haarlem. Het Kenaupark is een klein park met gras, en eeuwenoude dikke bomen. Er staan ook enkele sculpturen of standbeelden. Rondom het park zie je een reeks witte gebouwen, en precies deze heb ik gebruikt als de achtergrond op mijn foto.

Je kunt vanaf het Station Haarlem makkelijk lopen naar het park. Kom je met de auto? Er zijn genoeg parkeerplekken, let wel op parkeren in Haarlem is erg prijzig. TIP! Parkeer je auto in een parkeergarage, dit is een stuk goedkoper in Haarlem. Ik zet mijn auto vaak bij het Station Haarlem via Interparking. Hier kun je een parkeerkaart kopen tot max 5 uur, dit kost slechts € 8,00. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een dagkaart of flexparking.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment