In Haarlem heb je zoveel leuke fotolocaties! Vandaag meer over deze bekende spot (a.k.a fotolocatie Haarlem) bij het Kenaupark.

Het Kenaupark is een park in het centrum van Haarlem. Het is een historisch park (ontworpen in 1865), en maakte deel uit van het bolwerk in de verdedigingswerken rond de oude stad. Een leuk feitje over het Kenaupark; Op 3 mei 1982 onthulde prinses Juliana er het bronzen beeld ‘Vrouw in het verzet‘ van de in de Tweede Wereldoorlog vermoorde verzetsstrijdster Hannie Schaft, gemaakt door haar vriendin Truus Menger-Oversteegen. (Bron: Wikipedia)

Het Kenaupark is een klein park met gras, en eeuwenoude dikke bomen. Er staan ook enkele sculpturen of standbeelden. Rondom het park zie je een reeks witte gebouwen, en precies deze heb ik gebruikt als de achtergrond op mijn foto.

Je kunt vanaf het Station Haarlem makkelijk lopen naar het park. Kom je met de auto? Er zijn genoeg parkeerplekken, let wel op parkeren in Haarlem is erg prijzig. TIP! Parkeer je auto in een parkeergarage, dit is een stuk goedkoper in Haarlem. Ik zet mijn auto vaak bij het Station Haarlem via Interparking. Hier kun je een parkeerkaart kopen tot max 5 uur, dit kost slechts € 8,00. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een dagkaart of flexparking.

Ik zal ook even wat meer vertellen over mijn outfit. Mijn zwarte jurkje op de foto is van Famous Store. Dit is een webshop met leuke, betaalbare kleding. Dit is een soepel vallend jurkje met een riempje om de taille. Het jurkje heeft lange mouwen en heeft leuke fransjes aan de voorkant. Ik draag de jurk in maatje S – de maat valt normaal. De zonnebril die ik draag is van Chanel.

Wat vind jij van deze fotolocatie in Haarlem?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment