Je hebt het vast voorbij zien komen, de film Barbie. Samen met Shula ben ik naar de premiere geweest van de film in Koninklijk Theater Pathé Tuschinski. Vandaag deel ik meer over deze fantastische avond!

Het marketingteam van Warner Bros heeft super goed hun best gedaan. De avond was tiptop verzorgd, met bijvoorbeeld een roze loper. Dat is toch echt enig?! Heel Tuschinski was omgetoverd; denk aan een Barbie Beach bij aankomst. Echt over alles was nagedacht, want er was bijvoorbeeld ook een make-up stand van NYX, voor bijvoorbeeld een touch-up.

Bij aankomst kregen we een feestelijk roze drankje. Iedereen was mooi aangekleed, de meeste mensen waren in het roze. De dresscode was glamour met een touch of pink/ken. Om 20.15 begon het programma, en dit werd gepresenteerd door Monica Geuze!

Eerder deze maand ging ik naar Pink Beach, een locatie speciaal omgetoverd in het thema van Barbie. Meer hierover lees je in deze blogpost – WONDR Experience.

In de Barbie film spelen onder andere Margot Robbie (Barbie) en Ryan Gosling (Ken). De film ‘Barbie’ heeft een paar dagen na de release al verschillende records gebroken in Nederland, meldt Warner Bros. Pictures. De Barbie film is geregisseerd door Greta Gerwig. De film is geopend met een omzet van bijna 600.000 euro en is daarmee sinds donderdag de grootste film van Nederland dit jaar. De film is grappig, avontuurlijk en heeft ook wat weg van een musical vibe. Het gaat onder andere over schoonheidsidealen en feminisme.

Ben jij van plan om naar de film te gaan? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment