Volgende week is de premiere van Barbie the movie. En WONDR Experience heeft haar Pink Beach omgetoverd tot Barbie & Ken thema.

Ik was uitgenodigd op het event van de Pink Beach. Het Barbie thema is er van 12-31 juli. Dit is in samenwerking geregeld met Warner Bros. Op het event waren er lekkere drankjes en hapjes (onder andere sushiiii), een dj en een hoop gezellige mensen. Samen met Marissa ging ik hier heen. Op het event leerden we ook andere meiden tegen, hoe leuk is dat?

Vandaag deel ik wat kiekjes van WONDR Experience. Dit is een experience playground van Amsterdam. Een locatie vol kleur en sensatie, en ja ook voor volwassenen 😉 Al je zintuigen worden geprikkeld. WONDR is gevestigd in Amsterdam-Noord. Dit is zo’n 10 minuten vanaf Amsterdam centraal. Het gebouw is niet te missen, het zit aan de Meeuwenlaan 88 in Amsterdam.

WONDR Experience is 7 dagen per week geopend: 
Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 19:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

Ik raad het je zeker aan om een bezoekje te nemen aan WONDR Experience en dan de Pink Beach. Je kan hier bijvoorbeeld ook leuk terecht voor een botomless brunch. Dit heb ik zelf nog niet gedaan, maar wil ik zeker snel gaan inplannen met mijn vriendinnen!

Ben jij wel eens bij WONDR geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment