Loev is zeker weten een hotspot in Deventer. Waarom? Dat vertel ik je in de blogpost van vandaag!

Je kunt bij Bar Bistro Loev Deventer terecht van koffie tot heerlijke cocktails, zoals een espresso martini (combinatie van beide). Er hangt een gezellige sfeer! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de fabuleus inrichting. Je kan hier heen met je vriendinnen, familie of je partner.

Tijdens ons weekendje weg verbleven we in het hotel Finch Deventer. Na een stopdagje gingen we dineren bij Bar Bistro Loev Deventer. Je kunt hier vlees, vis, of veggies eten – ze hebben het allemaal! Het is een shared dining concept, dit vonden we erg leuk (en lekker!). Je kan warme en koude gerechten bij elkaar combineren.

Wij hadden onder andere de thaise kipsalade met citroengras en citrus. Het andere voorgerecht was de Libanese hartige hangop. Dit was een verfrissend maar heerlijke starter! Deze kozen we op aanrader van de vriendelijke medewerker. Daarnaast hebben we genoten van de Tandoori cauliflower en Loev frieten. Dit zijn frietjes met oude kaas, bruine boter en bieslookmayonaise – Gotta love it.Om de avond en ons gezellige dagje in Deventer af te sluiten, kozen we een Espresso Martini. Deze was echt heerlijk! Ik vind het altijd gezellig om lekker lang te tafelen!

Wat vind jij van de stad Deventer?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment