Stay • ca • tion (noun) – a vacation taken within short distance of one’s home. Vandaag meer over mijn staycation in Boutique Hotel FINCH Deventer.

Door de huidige corona situatie heb ik mijn tripjes naar het buitenland verwisseld voor staycations. Samen met mijn vriendinnetje Jennifer ben ik een weekendje naar Deventer geweest.

Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De stad heeft een leuke binnenstad, met schattige smalle straten. Je kunt er leuk winkelen, en gezellig een hapje eten/borrelen.

Boutique Hotel FINCH Deventer
Boutique Hotel FINCH Deventer

Ik verbleef in Boutique Hotel FINCH. Dit is een luxe boetiekhotel in het centrum van Deventer. Hotel FINCH ligt op loopafstand van het NS-station, en er is genoeg parkeergelegenheid!

Boutique Hotel FINCH heeft 24 hotelkamers, in alle soorten en maten. De stijl? Fris en modern met historische details – denk aan grote ramen en balken. Dit laat dan ook de geschiedenis van het pand zien, hoe leuk?! Onze kamer had een heerlijk bad, waar ik lekker gebruik van heb gemaakt (zoals je ziet op de foto’s).

Na een geslaagd shopdagje hebben wij heerlijk geslapen! En de volgende ochtend hebben we genoten van een uitgebreid ontbijt – dit is dan ook zeker een aanrader. Het personeel van FINCH is super vriendelijk, hebben leuke tips en denken graag met je mee!

Mocht je er nog tussenuit willen in deze bizarre tijden, dan raad ik een staycation @ Boutique Hotel FINCH in Deventer zeker aan!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment