In de koudere maanden draag ik regelmatig een koltrui, met een leuke rok eronder. Vandaag meer over mijn all black look, geshoot op deze fotolocatie in Amsterdam.

Mijn nieuwste top is van Jeans Centre, onderdeel van de collectie van Leontien van Moorsel & haar dochter Indy. De rok die ik draag is een oudje van de Zara. Dit is inmiddels de 2e collectie die moeder en dochter hebben ontworpen. Samen met Shula was ik bij de pre-lunch van de collectie.

Wist je trouwens dat Jeans Centre 45 jaar geleden is opgericht? Het bedrijf heeft ongeveer 100 fysieke winkels. Jeans Centre heeft de focus op denim, en een aanbod voor dames, heren en kinderen.

Het item van de collectie is een rib gebreide trui, en valt als een regular fit. Dit item is gemaakt van 80% viscose en 20% polyamide. De top zit lekker warm, dat is trouwens wel nodig op deze fotolocatie in Amsterdam (er is altijd veel tocht).

Wat vind jij van deze outfit? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment