Amsterdam zit vol leuke shootplekken. Vandaag meer over deze fotolocatie Allen & Overy in Oud-Zuid, aan de Apollolaan.

Misschien heb je de locatie al voorbij zien komen op Instagram. Regelmatig komen er content creators heen om gave foto’s te maken. Deze shots worden weer gedeeld op social media door bedrijven.

Het exacte adres van de locatie is:

Allen & Overy LLP – Apollolaan 15, 1077 AB Amsterdam

Je kunt op deze plek verschillende kleuren outfits shooten. Ik vond mijn witte overhemd jurk (€ 34,99) leuk om hier te shooten. Ik draag hier een maatje S/M. Leuk detail van de jurk: de wijd klokkende rok. Mijn enkellaarsjes met gouden neus vond ik leuk matchen met de jurk!

De kleur wit knalt er lekker tussen uit, maar bijvoorbeeld zwart kan hier ook erg tof zijn. Persoonlijk zal ik hier wel rustigere kleuren shooten, en geen drukke printjes of knalkleuren.

De details van mijn outfit:

Houd er trouwens rekening mee dat het erg druk is qua verkeer en mensen op de Apollolaan. Jennifer (bekend op Instagram als @justbyjennifer) en ik gingen in de ochtend foto’s maken, toen viel het gelukkig nog mee. Anders kun je je best bekeken voelen op deze fotolocatie. Waar je ook even rekening mee moet houden, is dat het betaald parkeren is.

Kende jij deze fotolocatie al? En wat vind je van mijn foto’s?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment