IMG_4150.JPG

Een tijdje terug was ik naar Den Haag. Op Facebook postte ik al een foto dat ik onderweg was, maar ik vermeldde er niet bij waarom. Ik denk dat je het nu al kunt raden, ik ging op bezoek bij het beauty merk Ziaja. Het Poolse beautymerk heeft twee vestigingen in Nederland, beiden in Den Haag.

IMG_4138.JPGZiaja is een Pools skincarebrand.  Ze hebben vooral strakke, witte verpakkingen, heel rechttoe rechtaan. Het merk heeft al veel  awards en prijzen gewonnen.

Ziaja Ldt is een producent van farmaceutische en hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten voor gezicht, lichaam en haarverzorging.  Ziaja cosmetics combineert hoog kwalitatieve en traditionele onderdelen zoals kruidenextract en vitaminen met moderne technologie.

IMG_4149.JPGHet bedrijf is milieuvriendelijk bewust – actieve deelname aan de “lege verpakkingen” recycling proces- alle producten hebben de “Green Point”-symbool. De producten zijn klinisch en op allergieën getest in de dermatologische kliniek. Formule niet getest op dieren.

De formules zijn gebaseerd op farmaceutisch deskundigheid. Alle producten, voordat ze op de markt komen, zijn klinisch getest door Medical Academy en zijn gecertificeerd door de “National Hygiene Board”of de Drug Instituut.

IMG_4148.JPG

De shopmanager Melissa heeft me van alles verteld over de producten. Ook heeft ze een rondleiding gegeven door de winkel. Samen met mijn moeder hebben we alle mogelijke geuren geroken en producten geprobeerd. Ziaja heeft super veel soorten categorieën en lijnen qua producten. Voor de verschillende huidtypes zijn al verschillende lijnen:

Daarnaast zijn er wel 24 lijnen. Zoals de ALOE VERA LIJN, KOMKOMMER LIJN, MULTI VITAMINE LIJN, ZEEALG LIJN, KOKOSNOOT LIJN en COCOABOTER LIJN. De lijn die me opviel was de geitenmelk lijn. Ik wist namelijk niet wat ik hier van moest verwachten en vond het maar vreemd. Toch rook de lijn heerlijk en de producten voelden verfrissend op mijn huid.

IMG_4156.JPG

Als beautyblogger mocht ik wat producten meenemen naar huis om uit te testen. Wat ik er mee deed mocht ik zelf weten. Maar ik ben zo tevreden dat ik dit merk toch echt met jullie wil delen! Ik review de volgende drie producten.

Olijf gel scrub
Voor een reiniging en behandeling van alle huidtypen.Maakt de huid grondig schoon. Voorkomt en verzacht irritaties. Hydrateerd en voorkomt uitdroging. Maakt de huid zacht en verzacht kleine rimpels.Bevat olijf blad extract.

Saffron hyaluronic lifting gel
Verbetert de elasticiteit van de huid. Verbetert de huid toon, en laat de huid meer stralen. Zorgt voor een langdurige hydratatie en voorkomt uitdroging.Bevat collageen peptides, hyaluronic acid, gold red saffron.

Argan oil gezichtscreme
Beschermende gezichtscrème met natuurlijke arganolie. Verbetert de gladheid, elasticiteit en vochtgehalte van een droge, geïrriteerde huid. Ondersteunt de huid beschermende functie. Vermindert rimpels en voorkomt de vorming ervan. Kalmeert huidirritaties.

Ik ben erg tevreden over Ziaja Skincare. Producten kun je op ziajafocusonskin.nl bestellen. De producten zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar voor een mooie prijs. Beter kan toch niet?!

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment