Als fashionista zijnde vind ik het leuk om matchende items te hebben. Toen ik de matching zebra shopper en toilettas zag van All-Time Favourites was ik verkocht.

Op Facebook zag ik foto’s voorbij komen van de strandtas. De tas zag er erg praktisch en fashionable uit, dit moest en zou ik natuurlijk uitproberen. Ik ging op zoek en kwam uit op de webshop van All-Time Favourites, een shoes-bags en accessory merk, met verkooppunten over heel Europa, van Kopenhagen tot Allicante, van Parijs tot Curacao.

11121955_10206567646733993_19921895_n

De ATF shopper heeft een grote rits om de tas volledig te sluiten. Daarnaast zit er een klein ritsje binnenin voor je belangrijke spullen. De tas heeft een roze voering, woehoe gotta love pink. Wist je dat er in de tas een koordje zit waar je de de bijpassende toilettas of make-up tas aan kan vastklikken. Je kunt deze tas ook goed gebruiken voor de sportschool, of als weekend tas naar je vriendin/vriend.

Op de website zag ik dat er een matching toilet tasje was. Erg handig want deze kan dan in de strandtas. Zo heb je op het strand altijd een tasje voor je zonnebrand, mascara en ga zo maar door.

Leuk weetje over de tas; aan de rits bungelt het oud-Hollands dubbeltje als eerbetoon aan dit all-time favourite betaalmiddel.

Mijn zebra things zorgen er voor dat ik weer wat van mijn inpak lijstje voor Valencia kan halen. Je kunt je eigen items hier bestellen. De strandtas kost €49,95 En de toilettas kost 29.95.

 Ik ben erg blij met mijn tasjes, wat vind jij er van?

IMG_1969-300x300-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Oh, wat een heerlijke tas zeg! Ik houd van zebra print, sowieso dierenprintjes. Het is uniek, een beetje gek en out of the box, that’s why I like it! De tas heeft ook een lekkere inhoud, geldt trouwens ook voor de toilettas! Ik had ooit – jaren terug – een zebratoilettas, helemaal fan van. xD

    • Come-Moda Reply

      Ah leuk! Ja ben een groot fan van mijn nieuwe tasjes!

Write A Comment