ZA Amsterdam is dé nieuwste hotspot in de Houthavens van Amsterdam. Je kunt hier mediterraans lunchen en dineren met het shared dining idee – hoe leuk is dat!

Ik ben langs gegaan bij ZA Amsterdam voor een lekkere lunch. Ideaal om even tussen werk door naar toe te gaan, of lekker op je vrije dag. ZA Amsterdam heeft een uitgebreide lunchkaart, het was dan ook erg lastig om een keuze te maken. Uiteindelijk koos ik voor een pizza gourmet een een foccacia.

    • CAPRICCOSA – Tomato, Mozzarella, Maiktake, Artichoke, Olives, Egg and Parma Ham

 

Het interieur van de hotspot is heel modern, denk aan velvet stoelen/banken en gouden details. Het restaurant heeft een bar met mooie hoge krukken, waar je lekkere cocktails aan kunt drinken – of een koffietje.

De omgeving is makkelijk te bereiken. Wist je dat er steeds meer woningen, bedrijven en hotspots komen in het Houthaven gebied? Het fijne is dat je makkelijk naar het gebied toe kan met de auto (betaald parkeren – met voldoende parkeerplek) en met het openbaar vervoer. Als je in Amsterdam woont kun je natuurlijk op de fiets gaan.

Wil je nou ook een bezoekje brengen aan ZA Amsterdam, voor een lunch, koffietje of om lekker te dineren? Je kan telefonisch reserveren van 10.00 uur tot 23.00 uur. Gaat je voorkeur uit naar mail/online? Dan is het restaurant 24/7 bereikbaar.

De openingstijden zijn als volgt:

Lunch:
Dinsdag – Vrijdag
12:00-14:30

Dinner:
Zondag-Woensdag
18:00-22:30
Donderdag-Zaterdag
18:00-23:00

Bar: 
Dinsdag-Zondag
18:00-1:00

Laat me even weten wat jij van de hotspot vindt via een reactie.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment