Door deze mooie snake legging van Yogisha blijf ik gemotiveerd om stylish te gaan sporten.

Ik ben van mening dat je ook stijlvol naar de sportschool kunt gaan. Ik combineer mijn sport tops dan ook altijd met mijn sport leggings. Ik heb speciale ‘fitness’ schoenen van Under Armour waar ik mijn outfit mee af maak. Het vestje is van Buddha to Buddha.

Ik heb de legging in maat XS/S. De legging valt normaal qua maat. De sport legging heeft een high-waist fit. Geen ‘stress’ tijdens het sporten over je topje. De legging zit erg fijn (zeer absorberend) en ademt goed. De legging stretcht met het lichaam mee.

image2
Mijn nieuwe snake legging kost €69,95. De verzendkosten bedragen €4,95 en als je boven de €75 besteld betaal je geen verzendkosten.
Yogisha is een uitgebreide yoga winkel met yogamatten, yoga kleding voor dames en heren (tops, leggings, shorts) en meditatiekussens.

Naast de webshop heeft Yogisha twee fysieke winkels in Amsterdam en Den Haag. Daar kun je de yogamatten komen voelen en de kleding passen. Zo weet je altijd dat je de juiste aankoop hebt gedaan!

Bij mijn doelen voor het nieuwe jaar hoort ook meer sporten. Ik ga nu ongeveer 1-3 keer in de week naar de sportschool, dit verschilt hoe mijn dagen verlopen.  Ik sport trouwens niet om af te vallen maar om mijn extra energie kwijt te kunnen. Als het wat minder frisjes is buiten wil ik weer beginnen met hardlopen/joggen.

Heb jij ook een item van Yogisha in de kast hangen dan ben ik erg benieuwd welke!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Goed bezig! Die sport legging staat je super. Zelf vind ik het altijd leuk om nieuwe sportkleding te kopen.

Write A Comment