Gele items geven me zo’n zomers gevoel! Als het lekker weer is dan haal ik ook snel weer mijn yellow blouse uit de kast.

Dit bloesje heb ik volgens mij al 2 jaar terug gekocht bij de Primark. Ik heb het eigenlijk nooit gedragen, zo zonde.. Onder het bloesje draag ik een wit hempje, aangezien het item van een dun stofje gemaakt is.

Het bloesje staat erg leuk onder mijn spijkerrok van de Zara. De look is helemaal afgemaakt met een sjaaltje gedragen als riem. Mijn handtasje is van Louis Vuitton, dit model heet Alma.

De foto’s zijn gemaakt in Amsterdam, dichtbij Amsterdam Centraal station. Dominique (bekend op Instagram als dominiquevanhoorn) heeft de foto’s gemaakt. We gaan regelmatig op stap om leuke foto’s te maken en lekker wat te gaan eten/drinken.

Wat vind jij van de yellow trend?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment