Time to share some winter looks !

De zwarte jurk die ik draag op de uitgelichte foto is van Ydence. Deze knit jurk zit heerlijk, en is leuk te combineren met een riem. Dit zorgt net even voor wat meer vormen. Mijn riempje is van Dior. Dit was een goede investering al zeg ik het zelf. 

Deze fotolocatie is om de hoek bij Leidseplein. Ik ging hier samen met Shula foto’s maken. Om de foto ‘af te maken’ haalden we een lekker kopje koffie bij de Starbucks. Deze bekers konden we weer goed gebruiken als accessoire voor de foto (win-win).

Dit modelabel bestaat al sinds 2012. Het is ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Kenmerkend voor Ydence zijn vrouwelijkheid, prints en speelse designs in combinatie met een rauw randje en een romantische twist.

Mijn andere Ydence jurk is de Indie Black. Dit is een vrouwelijke blousejurk van satijn met ceintuur in de taille. De jurk heeft een V-hals. Het leuke aan de jurk vind ik de grote ballonnen mouwtjes. M’n nieuwe jurk is verkrijgbaar in groen, paars, koper, cappuccino en obviously zwart. Let op! Het is een gevoelige stof. Het item valt op maat, ik draag een maat S.

Deze foto is op dezelfde dag gemaakt. Lekker handig om twee shoots / outfits te kunnen combineren. De foto is gemaakt bij de Apple Store. Af en toe werden we een beetje gek aangekeken, maar gelukkig zijn we dat inmiddels al gewend.

Wat vind jij van deze Ydence looks?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment