10934741_10205870470625026_1126931863_n

Het is weer tijd voor een winactie. Ik mag een verrassingspakket weggeven van de webshop Styleshopper. Het pakket is bestemd voor jou en je bestfriend.

Styleshopper is gericht op de hedendaagse vrouw met een drukke levensstijl. Sieraden, tassen en accessoires zijn voor elke vrouw onmisbare musthaves die hun stijl compleet maken. Niets is leuker dan op zoek te zijn naar stijlvolle betaalbare items van topkwaliteit in een trendy en zakelijke stijl.

logoStyleshopper-rgbBig300 klein

Styleshopper is dealer van BIBA, ZwitZ by BIBA, Petra Reijrink Jewelry, Qudo Collection, Chanelery, WLFIB (With Love From Ibiza Bracelets), by BoeBoe Bags, Pell-Mell Leather Bags, Rakhi by Jozemiek, N.Y.M.P. (Not Your Mother’s Pearls), Lola Lita en Orly.

Het enige wat je moet doen is Come-Moda & Styleshopper liken op Facebook. Je kunt natuurlijk extra opvallen door ons ook te volgen op andere social media kanalen. Vergeet ook niet je bestie te taggen in de foto, zodat we weten dat jullie mee doen!

Ik wens jullie veel succes

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Superleuk deze winactie, maar ik sla toch maar over, ik zou sowieso niet kunnen kiezen met wie ik zou willen winnen oeps hih.

    • Come-Moda Reply

      Ja het is soms erg lastig om te kiezen, dat geef ik toe!

Write A Comment