WIN ACTIE TIME! Afgelopen week postte ik over mijn ervaring met het merk Evarita. Ik mag twee zeepjes weggeven, hoe leuk is dat? Kom meer te weten over de zeepjes en lees hoe je mee doet!

De zeep van Evarita is vrij van dierlijke ingrediënten. De zeepjes zijn zonder synthetische kleurstoffen, daarnaast zijn ze vrij van alcohol. Leuk om te weten; de zeepjes zijn minimaal vier weken gehard. Last but not least Evarita maakt de zeepjes zelf en zijn natuurlijk. Meer over de zeepjes kun je lezen in mijn artikel Evarita Zeep.

Cacao
Ik vind chocolade items altijd erg lekker ruiken, dus leek het me leuk een cacao zeepje te hebben. De mini cacao zeep van Evarita is handgemaakt en puur biologisch.

Dode zee modder
De Dode Zee Modder zeep is gemaakt van topkwaliteit oliën en boters. Deze zeep is ongegeurd. De zeep is erg goed voor het reinigen van je huid.

Deze winactie is een TAG&WIN actie. Het leek me leuk om dat te doen aangezien ik twee zeepjes weg mag geven. De voorwaardes van deze winactie zijn als volgt; Je hoeft alleen maar je vriendin/moeder/vriend te taggen onder DEZE foto op Facebook EN je ook in schrijven voor de nieuwsbrief, dat doe je HIER.

Vergroot je winkansen en volg Come-Moda; Instagram Twitter Facebook – Bloglovin.

De winnaars worden 9 mei bekend gemaakt. Ik wens jullie heel veel succes!

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment