Gotta love turtlenecks! Vandaag meer over mijn look – geshoot in Haarlem.

Deze fotolocatie in Haarlem heb ik gespot bij Shula. Ik zag dat zij hier leuke content had gemaakt, en werd geïnspireerd! Samen met Marissa ging ik deze look fotograferen. De exacte locatie is Spaarne 84. About my look; de rok heb ik online gescoord bij Zalando. De hakken zijn van een boutique. En mijn tas is van Chanel (best investment ever ;-).

Wist je dat het Spaarne stroomt door Haarlem naar Spaarndam. De waterweg vormt de verbinding tussen de Haarlemmermeer en het IJ.

Mijn nieuwe top (Sara knit white) is van de fashion store Tess V. Je kunt hier terecht voor leuke outfits voor elke gelegenheid. En voor elk seizoen heb je natuurlijk een nieuwe garderobe nodig. Je hebt bij Tess V een ruim aanbod aan items, selected and designed for you. Vanaf 50 euro heb je gratis verzending.

Het merk heeft een online webshop. Ook kun je de fysieke winkel bezoeken in hartje Nijmegen; met een pink area (leuk voor een fotootje!). De meiden van de winkel staan altijd voor je klaar om een stijladvies te geven. De winkel is van maandag tot en met zondag open. Dit is het adres: Pauwelstraat 4, 6511 KW Nijmegen.

Wat vind jij van deze outfit en fotolocatie? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment