Oh wat hou ik van de zomer! Het is lekker lang licht, de temperaturen stijgen, en je kunt elke dag een leuke zomerse outfit dragen. Vandaag vertel ik meer over deze fotolocatie in Amsterdam en mijn outfit details.

Deze foto is genomen in Amsterdam Oost. Je hebt voor de Harbour Club Amsterdam Oost een kleine haven; Entrepothaven. Hier liggen allemaal mooie bootjes. Je kunt hier makkelijk (betaald) parkeren met de auto. Ik spotte de plek toevallig laatst toen ik in de avond een drankje ging doen met mijn vriendin bij The Harbour Club. Met een mooie blauwe lucht is dit een ideale locatie voor een zomerse foto. Het is er gelukkig ook niet druk qua mensen, dus je hoeft je niet aangekeken te voelen tijdens het shooten. No akward situations!

Op deze foto draag ik een jurkje met plumetis en borduursels. Dit leuke witte jurkje is van de Zara, klik hier voor de link van de jurk. Het jurkje heeft een ronde hals en korte ballonmouwen. Er zit elastiek in de taille. Ik draag een maatje S van het item. De jurk kost: 39,95 EUR.

Another point of view

Deze foto’s heb ik geshoot met Sydney. We waren op pad om content te maken voor haar sieraden shop Streaux Jewelry. Samen met haar zusje runt ze dit bedrijf. Streaux Jewelry verkoopt super leuke sunny cords, oorbellen, kettingen en nog veel meer. Ze zijn bijvoorbeeld ook bezig met het maken van phonecords. Een reden voor jou om dus snel te kijken op hun Instagram pagina. Ik ging zelf voor sieraden met goud en beige details.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat je van deze fotolocatie in Amsterdam, mijn outfit en de foto’s vindt. Let me know in de comments!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment