Door City Marketing Tilburg werd ik uitgenodigd om een nachtje naar de Noord-Brabantse stad te gaan. Ik ging onder andere een hapje eten bij Taste, overnachtte ik in Mercure (midden in het HARTJE!! van Tilburg) en bezocht het Textielmuseum. Meer weten?

Samen met mijn moeder ging op citytrip. We gingen met de auto naar Noord Brabant. Dat is vanaf Krommenie iets langer dan 1.5 uur rijden. We gingen op zaterdag rond 13.00 uur wegrijden, dus er was gelukkig geen file !

We hadden de auto net buiten het centrum geparkeerd (hier was het namelijk gratis parkeren). Vanaf daar was het zo’n 5 minuten lopen naar het Mercure hotel. Nadat we aangekomen waren gingen we even relaxen en de stad verkennen (onderweg kwamen we deze mooie kerk tegen).

Het restaurant waar we gingen eten was Taste. Dit zat in ‘ de kelder’ van ons hotel, heel relax want we konden dus bij wijze van spreken rollend naar huis. Bij het menu namen we een wijn arrangement, dit is echt een aanrader als je niet meer naar huis hoeft te rijden.

Op zondag bezochten we het Textiel Museum, dit is zo’n 5 minuten rijden van het centrum van Tilburg. Tot en met mei 2018 is de voorstelling JAZZAGE – dit gaat over fashion en photography in de jaren 20.

Ik heb echt een heel leuk weekend gehad in Tilburg. Ben jij hier wel eens geweest? Wat vond jij de leuke plekken?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment