Het ontdekken van nieuwe steden en hotspots vind ik super leuk. Samen met mijn vriend ben ik naar Leuven geweest, en vandaag deel ik de hotspots van de Belgische stad.

Leuven ligt ongeveer een half uur, drie kwartier van Antwerpen vandaan. En binnen een half uurtje ben je van Leuven in Brussel. De stad is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto.

Dit city tripje kreeg ik van Koen voor mijn verjaardag. We hebben overnacht in Novotel Leuven, dit was ongeveer 5/10 minuten lopen vanaf het centrum. Op de eerste dag gingen we er meteen op uit.


Via Instagram kreeg ik tips van de Belgische Katrijn. Zij raadde ons de ijs salon Het Halletje aan. Aangezien het heerlijk weer was gingen we hier natuurlijk even heen.
In Leuven heb je een aantal pleintjes vol met terrasjes. Hier kun je super leuk, en goedkoop wat drinken. Wist je dat Leuven vol zit met studenten? Dit maakte de stad erg levendig!

Na een dagje flink shoppen, op zoek naar spullen voor ons nieuwe huisje, kregen we trek. Op zoek naar een restaurantje, nou die zijn er genoeg. We kozen voor een sushi restaurant in de Muntstraat. In Leuven kennen ze geen onbeperkt sushi, maar sushi boten. Na deze flinke boot vol met sushi waren we super vol.


Op zondag zijn de winkels in Leuven dicht, houdt hier wel rekening mee. Wij gingen op zondag naar Brussel, hier kwamen we ook langs met de trein.

Ik heb erg genoten in Leuven, en ik ben erg benieuwd of jij hier al eens bent geweest!

Welke stad jij me aanraad om heen te gaan voor mijn volgende city trip?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment