Voor mijn verjaardag ging ik een weekendje weg naar Landal Park ’t Loo in Zwolle. Vandaag mijn weekendje samengevat in foto’s!

Op deze foto waren Koen en ik ready for dinner. We gingen eten in de brasserie/restaurant van het Landal huisje. We vonden het eten super lekker! We bestelden allebei carpaccio als voorgerecht, en biefstuk als hoofdgerecht. Helaas heb ik hier geen smul foto’s van.

Vanaf het Landal park ben je binnen een kwartier in de stad Zwolle. In het omgelegen dorp is niet veel meer dan een supermarkt. De supermarkten zijn in de omgeving op zondag gesloten. Wij gingen op zondag naar de bioscoop, naar de film Now You See Me 2. Deze film is echt een aanrader, dus als je nog niets gepland hebt dit weekend – GO TO THE CINEMA!

Hier dronken we lekker een borreltje op het terras. Dit hadden we wel nodig, want de reis duurde 2,5 uur in plaats van 1,5 uur door de file. Mijn favoriete drankje voor op een zonnig terrasje is droge witte wijn. Bij de borrel namen we lekkere nacho chips. Daar ben ik echt dol op! Wist je dat nachos ook makkelijk zelf te maken zijn? Ik zal binnenkort mijn home-made nachos recept posten.

Natuurlijk gingen we ook een dagje shoppen in Zwolle. Ik vind het een super leuke authentieke stad, met leuke straatjes en winkeltjes. Zwolle heeft ook een mini haven (zie de bovenstaande foto). Ik was goed geslaagd in de shopstad Zwolle. Ik kocht het topje op de uitgelichte foto bij een boutique. Onder het topje draag ik mijn nieuwe rokje van The Sting, het rokje kost €14.95.

De stad Zwolle is zeker een aanrader om een dagje / nachtje weg te gaan. Je kan er leuk winkelen, lekker eten en je hebt aardig wat bezienswaardigheden. Als je graag meer wilt weten over de winkels in Zwolle  dan moet je even je op deze shopgids van Zwolle kijken.

Welke stad raad jij me aan om binnenkort heen te gaan, waar je goed kan shoppen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment