Het blijft een uitdaging om leuke plekjes te vinden om content te creëren voor Instagram. Een tijdje terug ben ik naar Utrecht geweest om leuke looks vast te leggen. Vandaag meer over deze outfit!

Hier draag ik een blauwe kanten top – gekocht bij een boutique. Hieronder draag ik een witte skirt van The Clothed – ook wel bekend als House of Articles. Mijn vriendinnetje Arielle heeft destijds in samenwerking met het merk een kledinglijn ontwikkeld met onder andere dit rokje. Een wit rokje kan lastig te combineren zijn. Ik koos er dan ook voor om de rest van mijn look donker te houden. Eerlijk gezegd draag ik het rokje niet vaak omdat het witte zo vuil gevoelig is.

De hakken die ik draag zijn van Ego Official. Het zijn suede haklaarsjes. Ik moest ze even in lopen, maar ze zijn zo mooi en staan overal goed bij! Mijn clutch is van Yves Saint Laurent, ik heb deze afgelopen zomer gekocht in Parijs – ik ben nog steeds super blij met mijn designer bag!

Ik heb bij deze look gekozen voor zilveren sieraden – dit is alleen niet goed terug te zien op de foto’s omdat het een full body shot is. Ik draag mijn horloge (zilver met goud & parelmoer) en mijn zilveren Michael Kors slavenarmband.

Wat vindt jij van deze look – YAY or NAY?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment