IMG_0086

Biologische cosmetica en verzorgingsproducten, we love it! Via de shop Way2Natural ondekten wij een nieuw merk, wanna know more?

Het merk waar we het over hebben heet Iva Natura. Het merk komt oorspronkelijk uit Turkije, inmiddels heeft het merk nu een kantoor in Engeland. Hierdoor wordt Iva Natura / Way2Natural ook steeds populairder in Europa.

IMG_2389

Iva Natura heeft drie verschillende lijnen: face, skin & hair. Wij waren vooral geïnteresseerd in de haarproducten, om ons haar goed te verzorgen. We kozen voor een haarmasker. Je verzorgt met dit marsker niet alleen je haar, maar ook je hoofdhuid. Je haren en hoofdhuid worden erg droog namelijk met dit wisselvallige koude weer.

Het masker bevat laurierwilgen, dit zorgt voor een reinigende werking. Het masker bevat ook olijfolie, sheabutter en argan olie. Al deze ingredienten samen zorgen voor een volumineuze bos haar. Het masker moet 10 minuten intrekken en daarna uitgespoeld worden. De geur van het masker is niet erg overheersend. Voor €17,89 heb je het haarmasker in huis.

Iva Natura heeft verschillende verkooppunten in Nederland. De items worden voornamelijk verkocht bij biologische winkels & webshops.

Hoe verzorg jij je haar?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. Laurierwilgen. Volgens mij heb ik dat nog niet eerder gehoord. Klinkt echt heel interessant. Ben benieuwd wat er precies in verwerkt wordt.

    • Come-Moda Reply

      Hi Kim! Op de website van Way2Natural staat een beschrijving welke producten in het haarmakser gebruikt worden. Wij zijn erg blij met ons maskertje! XX

Write A Comment