Ik vind het altijd super leuk om lekkere eet tentjes te ontdekken in m’n favoriete stad Amsterdam. Vandaag meer over Come-Moda’s latest dinner tip: Wagamama Amsterdam op het Rembrandtplein.

Wagamama is een Japans restaurant. Je hebt er verschillende soorten gerechten, denk dan aan gestoomde rijst en udon. Naast de lekkere hoofdgerechten heb je een kaart met bijgerechten. Ik bestelde de garnalen kroketjes en garnalen lollipops. 

Ik nam het gerecht Yaki Udon, zie de bovenstaande foto. Dit is udon noodles in curry olie met kip, garnalen, chikuwa, ei, taugé, prei, paddestoelen en paprika. De udeon is gegarneerd met gebakken sjalotjes, rode gember en sesamzaadjes. Koen nam een special gerecht. Het gerecht bestond uit gestoomde rijst met beef, zoete aardappel en curry saus.

Wist je dat ze bij Wagamama ook Aziatisch bier hebben? Mijn vriend Koen bestelde Tiger bier, dit had hij al eerder geprobeerd in Thailand.

I am a huge fan of cheesecake, daarom bestelde ik dit ook als toetje. De cheesecake smaakte naar witte chocolade en gember. Het toetje was echt heer-lijk!

Er is genoeg plek, want er zijn 152 plaatsen binnen bij Wagamama. Het restaurant zit in de Amstel straat – Rembrandt plein. Je kunt hier makkelijk heen met het OV tot Rembrandt Plein of Waterloo Plein (5min lopen).

Wagamama heeft in totaal vier restaurants in Amsterdam:

  1. Amsterdam Centraal – IJhal
  2. Max Eeuweplein – Leidseplein
  3. Rembrandtplein
  4. Amsterdam Zuid – bij het WTC

Binnekort komt een nieuwe vestiging in Rotterdam. De opening daar van is 5, 6 en 7 augustus. Ik mag vijf dinners weggeven voor twee personen.

Hoe doe je mee?

  • Simpel: je moet even reageren onder de foto op Facebook, Instagram of de blog en vertellen wie je mee zou trakteren op een diner. Op donderdag 21 juli maak ik in de avond de winnaars bekend op de blog.
Heb jij wel eens gegeten bij Wagamama, zoja welke vestiging en wat vond je er van?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Heel erg leuk! Ik wil graag mijn beste vriendinnetje meenemen omdat ze nu co-schappen loopt en we elkaar erg weinig zien wat ontzettend jammer is. Ook mag ze wel eens relaxen dus dit zou super leuk zijn! Duimen maar!

  2. Ah zo leuk! Ik heb vaker gehoord over Wagamama, maar er nog nooit gegeten. Het eten ziet er echt lekker uit en ik zou graag samen met een van mijn beste vriendinnetjes hier eten. We zijn gek op uiteten gaan dus dit komt perfect uit hihi. X

  3. Gaaaaaaaafffff! !! Vandaag de wagamama in Kopenhagen gespot. Helaas was het helemaal vol en konden mijn man en ik er niet eten. Nu duimen voor een revanche!

Write A Comment