Ik heb gemerkt dat mijn vorige blogposts – delen van photo hotspots – erg populair zijn. Vandaag deel ik er nog een, inclusief foto’s!

Het W Hotel in Amsterdam is een bekend 5-sterren hotel. Je kunt er borrelen, eten, fitnessen, naar de spa gaan en natuurlijk slapen. MR Porter, the Dutchess en The Butcher horen ook bij het W Hotel – gaat er al een belletje rinkelen?

Je kunt bij deze locatie makkelijk komen met het openbaar vervoer. Het adres is Spuistraat 175, 1012 VN Amsterdam. Ik raad het je niet aan om met de auto hier naar toe te gaan in verband met een krapte aan parkeerplekken en hoge oplopende parkeerkosten.

Helemaal bovenaan is de rooftop pool. Je kunt binnen en buiten lekker zitten om een koffietje te drinken. Dit heb ik ook gedaan samen met Dominique voordat we foto’s gingen maken.

Op de foto’s draag ik trouwens een jurkje van My Jewellery. De zonnebril is van Marc Jacobs. En de hakken die ik draag zijn van Bullboxer.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij van deze foto’s vindt – YAY or NAY?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment