IMG_0157.JPG

VFNO – Vogue Fashion Night Out. Op 4 September ben ik naar de VFNO geweest samen met Bo & Shanna. Rond 17.00 pakten we de trein richting Amsterdam, want de opening was om 17.45 op de dam!

De Vogue Fashion Night Out was op de Dam. Daarnaast ook in de PC Hooftstraat, Van Baerlestraat en Hobbemanstraat. Je moest dus aardig een stukje lopen. Maar je kon ook met een Vogue taxi. De rij hiervoor was wel erg lang .. Dus wij pakten gewoon de tram richting de PC Hoofstraat.

IMG_0150.JPG

Ik draag hier trouwens het Vogue (VFNO ’14) tshirt. Maatje S. Ik heb het shirt online besteld via de Vogue site. Het t-shirt kost slechts €19.95. Ik raad je aan een maatje kleiner dan normaal te bestellen.

IMG_0155.JPG

Tekenaar Mimi Nizan was ook aanwezig. De blogger maakte fashion portretten van de aanwezigen! Ze werd gesponsord door Ugg Australia. Meer over Mimi en mijn portret volgt nog! P.S. Ze was laatst te zien op RTL Boulevard.

IMG_0153.JPG

De rij voor een portret was erg lang. Dus tussen het wachten door gingen Bo en ik af en toe gluren op de derde etage. Hier poseer ik met Sam Edelman high heels aan. Ik ben TOTALLY in love!

IMG_0152.JPG

Free samples woehh. Ik spotte deze celeb op de poster. Later kwam ik hem tegen bij zijn stand. Dus.. Tijd voor een foto. Het luchtje is erg lekker! Het heet EVERYONE van Lernert & Sander.
IMG_0104.JPG

VOGUE art / kunst. Is het niet enig? Zulke borden zou ik thuis ook wel willen hebben. Helaas waren ze niet te koop, maar voor de etalering.

IMG_0156.JPG

Even op de foto in de PC. De foto is genomen in de winkel Paul Smith. Super gaaf he de gitaar? Echte rock chicks. Helaas was het inkt op dus konden we geen geprinte versie van de foto bemachtigen 🙁

Ben jij ook naar de VFNO geweest? Zoja, wat vond je er van?

IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

  1. Oh wat leuk, ik wil volgend jaar ook echt gaan naar deze avond ik hoor altijd zoveel leuks erover! Leuke foto’s!

Write A Comment