voco The Hague is een luxe hotel, midden in de stad (in het voormalige bankgebouw aan de Kneuterdijk). Vandaag meer over mijn verblijf!

Dit nieuwe hotel heeft een binnentuin en terras. Het ligt dichtbij verschillende bezienswaardigheden als het Binnenhof. Ook de winkels zijn op loopafstand! De accommodatie heeft 24-uursreceptie, roomservice en nog veel meer! Je kunt ook een fiets huren via het hotel. Op deze manier ontdek je de stad Den Haag via een ander perspectief. Daarnaast ben je veel mobieler op een fiets dan wandelend – ik zeg win win! Ik verbleef in een premiumkamer met queensize bed (dit bed was ontzettend comfortabel). We hadden uitzicht op de stad. De kamer zijn netjes en ruim.

Wist je dat voco The Hague ook een cocktailbar heeft? Dit is de Ultramarijn Wonderbar. De interieurstyling is geinspireerd op een fantasierijke onderwereld. De menukaart staat vol smaakvolle cocktails; geserveerd door eeb gepassioneerd team. De bar bestaat uit twee verdiepingen, de oude kluisdeur van de bank kun je bezoeken via een trap naar beneden (dit is alleen op verzoek).

Na een shop en shootdagje hebben we gedineerd bij Botanica. Het restaurant is breed en ruim opgezet. Botanica is een restaurant, bar en lounge met een relaxte sfeer. Er worden hier gerechten geserveerd met locale ingredienten. Het is een shared dining concept; je ervaart een internationale twist tijdens ontbijt, lunch en diner.

Het hotel voco The Hague is ideaal voor een stedentrip of workation. De centrale ligging is perfect. Wij hadden trouwens geparkeerd bij Interparking, hier kun je voor 10,- voor een dag parkeren.

Ben jij wel eens bij voco The Hague geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Nee, nog niet geweest, maar wat een prachtige locatie! Zo’n mooi interieur. Ik zet hem op m’n lijstje voor als ik weer een keer naar Den Haag ga!

Write A Comment