Al een tijdje was ik op zoek naar een vlinderpenseel. And now .. I finally found it. Lees alles over mijn nieuwe penseel in dit artikel.

Niet veel mensen weten waar een vlinderpenseel voor is. Je kunt met een vlinderpenseel lichtjes poeder aanbrengen. De meeste make-up artists gebruiken de brush voor highlighter of blusher.

Hoe gebruik ik een Vlinderpenseel?
Je kunt verschillende poeders aanbrengen met dit penseel, denk dan aan blusher, bronzer of highlighter. Het penseel zorgt voor een finishing touch met de poeders die je aanbrengt.  Ik gebruik de kwast voor highlighter. Maar ook om de randjes van blush of shaping te blenden voor een mooier effect.

Mijn nieuwe kwast bestaat uit 100% synthetisch haar. Je merkt echt het verschil tussen een kwast die uit synthetisch haar bestaat omdat deze langer zacht blijft. Veel mensen weten dit niet, maar merken na een tijdje dat hun make-up kwast hard wordt. Dit voelt niet fijn als je een poeder aanbrengt, dus raad ik je aan om echt voor kwasten te gaan met 100% synthetisch haar. Het vlinderpenseel is zacht, precies en is niet te luchtig (fluffy) of te stijf (dense).

De vlinderpenseel ziet er uit als een waaier. De haren staan ver uit elkaar. De kwast is handig om oogschaduw fall out mee weg te ‘waaien’. Als je dit zou doen met een gewone kwast verspreid je de oogschaduw juist. Door de luchtigheid van een vlinderpenseel kun je de oogschaduw gemakkelijk en onzichtbaar wegvegen. Het Professional Pro 12 Vlinderpenseel is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor slechts €4.99.

Maak jij gebruik van een vlinder penseel?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

 1. Ik heb het vlinderpenseel net gekocht, aan de haren kan ik ruiken dat hethelemaal zeker natuurlijk haar is.
  Na een check op de verpakking klopt dat ook.

  Op de website van kruidvat staat echter weer synthetisch haar.
  Wat staat er op jouw verpakking?

  • Come-Moda Reply

   Hi Evelien, ik heb de verpakking niet meer! Ik denk dat het synthetisch haar is, XOXO

 2. Klijne vraag!
  Is het ook mogelijk om bronzermee aan te brengen?

  Sorry voor Tiel fuoten van dyslexties

  • Come-Moda Reply

   Hi Linne, je kunt er ook bronzer mee aanbrengen! 🙂 XX

Write A Comment