Recent kwam ik VITAIA beauty supplement tegen. De ingrediënten en hoge doseringen in de beauty supplementen vormen samen een super combi die jou laten stralen. Hierdoor voel je je (nog) mooi(er) van binnen en buiten.

Het merk heeft super veel beauty supplementen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Je kunt gebruik maken van het deskundige advies. De VITAIA diëtisten geven graag persoonlijk advies op het gebied van lifestyle en voedingssupplementen.

Bij mijn bestelling kreeg ik een lief handgeschreven kaartje. Wist je dat bestellingen die geplaatst worden op werkdagen voor 17:00 uur worden dezelfde dag verzonden? Je ontvangt een e-mail met de Track&Trace zodat je je bestelling kunt volgen.

Mijn voorkeur ging uit naar de Silky Hair Affair. Dit beauty supplement bevat Biotine, Keratine en Fo-Ti – hierdoor blijft je haar in topconditie. Je krijgt sterk haar vanaf de wortel. De MSM helpt je lijf om collageen en keratine te produceren – dit zorgt voor het behoud van gezond haar. Another fun fact: MSM wordt het ‘schoonheidsmineraal’ genoemd omdat het binnen twee weken de dikte van je haar verhoogt. Je betaalt €30 voor 60 capsules. Het wordt aangeraden om 2 capsules per dag in te nemen.

Alleen de naam van dit supplement – I love it! Ik heb het over de Picture Perfect. Dit supplement zit vol met hyaluronzuur, collageen, Q10 en andere vitamines om je huid goed te verzorgen. Je zult tiptop op de foto’s staan met genoeg energie en een stralende huid! De hyaluronzuur is een geweldig ingrediënt – het kan tot 1000x zijn eigen gewicht in vocht vasthouden en zorgt daarmee voor een vermindering van rimpels. Je neemt van de Picture Perfect 2 capsules per dag. Je betaalt €40 voor 60 capsules

De Squeaky Clean is de detox voor je lichaam. Bij het detoxen of ontgiften reinig je het lichaam van afvalstoffen en gifstoffen. In dit product zitten een aantal belangrijke ontgifters, die zuiverend werken voor jouw lichaam. Ook van dit supplement neem je 2 capsules per dag. Je betaalt €20 voor 60 capsules

Ik ben gek op cocktails, vanzelfsprekend sprak dit beauty supplement van VITAIA me ook aan Vitamin Daiquiri. Dit supplement bevat alle vitamines die je nodig hebt voor een gezonde, stralende huid en een goed gevoel. Het zorgt voor een optimale hoeveelheid vitaminen en mineralen in je lichaam. Het helpt je bij vermoeidheid, en je krijgt meer energie. De prijs is €10 voor 30 capsules, je neemt 1 capsule per dag.

Ga stralend je dag door met VITAIA! Bij mij is dit zeker het geval! Gebruik jij beauty supplementen? Laat het mij weten !

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment