IMG_6845.JPG

In Turkije heb ik mijn huid goed moeten beschermen. Dit deed ik met de Vision zonnebrand. Het was in Turkije elke dag wel 30 graden, super lekker! Wil je meer weten over mijn zonnebrand? Lees dan snel verder!

Ik gebruikte speciale zonnebrand voor mijn gezicht. Ik heb een gevoelige huid, vandaar dat ik dit deed. Ik wilde geen huidirritaties of iets dergelijks krijgen op vakantie.

De bovenstaande zonnebrand is geschikt voor het gezicht en de decolleté. De zonnebrand heeft een langdurige zonnebescherming. De zonnebrand is waterbestendig, handig voor als je bijvoorbeeld gaat zwemmen. Er zit geen parfum in de zonnebrand, dus irritaties zal je niet snel krijgen. De zonnebrand trekt snel in en plakt niet.   

Hier zijn de ingrediënten te zien van mijn zonnebrand.  De actieve ingrediënten van Vision trekken diep in je huid waardoor de producten de hele dag zeer waterbestendig zijn. De zonnebrand heeft een langdurige zonbescherming. Zo kun je zorgeloos te genieten van de zon.

De vitamine E die in ze Vision zonnebrand zit, helpt huidveroudering en rimpelvorming door de zon te voorkomen. De aloë vera voedt de huid om uitdroging te voorkomen en houdt de huid soepel.

De Vision gezicht en decolleté zonnebrand kost € 7,99 voor 50 ml. Je kunt hier je eigen Vision zonnebrand bestellen. Op de website staat precies welke zonnebrand je nodig hebt nadat je de huidtype test hebt gedaan!

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment