I love Victoria’s Secret. Al een tijdje zijn er stores in Nederland (Schiphol, Amsterdam CS en Leidschendam). Sindskort zit er een store op het Koningsplein in Nederland! En hier verkopen ze ook de lingerie collectie, yay!

Op de stations verkopen de stores vooral beautyproducten, accessoires, (reis)tassen, paspoorthoesjes en parfums. De winkel op het Koningsplein is qua lingerie ingedeeld per style, denk aan sport – comfort – kant. Ook hebben ze natuurlijk items die verkrijgbaar zijn in de andere stores.

De nieuwe Victoria’s Secret zit op het Koningsplein 2, op de begane grond van historische gebouw. Ideaal om langs te gaan als je een dagje aan het shoppen bent in Amsterdam. Leuk feitje: de nieuwste locatie heeft een speciale Bra Fits Experts die jou professioneel kunnen opmeten.

Ik ben wel met lege handen naar huis gegaan. Ik moet zeggen dat ik de prijzen voor de items wel aan de hoge kant vind. Mijn vriendin Jennifer gaat volgend jaar mei naar New York City, en ik denk dat ik gewoon aan haar vraag of ze wat items voor mij mee wilt nemen. Wat je ook kan doen is inkopen als er sale is, dat scheelt weer 😉

Heb jij al een bezoekje gebracht aan de Victoria’s Secret Store op het Koningsplein?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment