Van Gils, het Nederlandse parfummerk, staat bekend om de stijlvolle en karakteristieke geuren. Het merk heeft voor elke gelegenheid een passende geur.  Ik ontving drie van Gils parfums (I Dare, I for Him, I for Her), in de blogpost van vandaag vertel ik je hier meer over!

Van Gils Parfums is vastberaden om genderhokjes binnen de internationale parfumwereld te doorbreken. Dit doen ze door een vrouwengeur te introduceren die niet alleen ‘for her’ is en een mannengeur die niet alleen ‘for him’ is. Dit alles in samenwerking met Geraldine Kemper.

Het Luchtje I Dare Eau de Toilette is fris en krachtig met citrus tonen. Ik zal het luchtje omschrijven als modern, sensueel. Het luchtje heeft een mannelijk en houterig karakter. Het is vrij sterk van geur.

Over de geur:

De top bevat frisse en zachte noten van bergamot en pruimenbloesem de kracht van kardemom en rode peper. Het hart verbindt kruidig pimentoberry met sensuele bloemen als lavendel, iris en een vleugje patchouli. De verleidelijke basis van sandelhout, vetiver, vanille, tonkaboon en musk geven de geur langdurige kracht, elegantie en diepgang.

Van Gils I werd uitgebracht in 2018. Dit is een houtachtig, kruidige geur voor heren.

Over de geur:

In de top ontmoeten frisse en zachte noten van bergamot en pruimenbloesem de power van kardemom en rode peper. Het hart verbindt spicy pimento berry met sensuele bloemen als lavendel, iris en een vleugje patchouli. De verleidelijke basis van rijk sandelhout, aardse vetiver, romige vanille, poederige tonka boon en musk geven de geur long-lasting power, elegantie en diepgang.

Van Gils I For Her van Van Gils is een fruitige en bloemige geur voor dames. De geur werd in 2019 uitgebracht. Van Gils I For Her is een krachtige geur door de combinatie van framboos en roze peper.

Over de geur:

Topnoten zijn Kardemom, Roze peper, Bergamot en Framboos; hartnoten zijn Abricoos, Aronskelk, Patchouli, Iris en Heliotroop (Vanillebloem); Basisnoten zijn Tonkaboon, Vanille, Sandelhout, Vetiver en Muskus.

Mijn favoriet van de drie ontvangen geuren is de Van Gils I For Her.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jouw all-time favorite luchtje is!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment