flat

I am counting the days. Over iets minder dan een maandje ga ik voor vijf maanden naar Valencia. Ik ga hier heen voor school. Vandaag laat ik jullie zien waar ik in deze vijf maanden verblijf!
Mijn appartement is gevestigd in de wijk Quatre Carres. Dit is dichtbij een winkelcentrum, ideaal voor een fashionista! In deze wijk zitten veel nieuwbouw appartementen en woningen. De wijk is dan ook makkelijk te bereiken met het Spaanse openbaar vervoer.

gangDit is de hal van mijn nieuwe appartement. Het appartement is erg licht, wat ik wel fijn vind. Voor de hete zomer dagen is er natuurlijk een airco.

keukenDit is de keuken van het appartement. Er is een vaatwasser, dus hoef ik niet old school af te wassen. Daarnaast heeft het appartement een oven, magnetron en een minibar (rechterkant).

keuken3Dit is de keuken van een andere kant genomen. Ik vind de keuken er erg strak uit zien. Ik ben benieuwd welke maaltijden ik hier allemaal wel niet ga klaar maken!keuken2

 

Hier zie je de wasmachine, erg handig! Eigenlijk een luxe, want in Spanje wast men best veel met de hand. badkamer

Dit is mijn badkamer. De badkamer heeft een douche, wc en een .. BAD! Hier ga ik dus vijf maanden mijn dagelijkse beauty rituelen uitvoeren. En na een lange schooldag kan ik lekker in bad gaan!

living

Hier wat foto’s van de woonkamer. Ik vind het huis erg vrouwelijk ingericht. Ik heb mijn appartement gehuurd via Uniplaces, dit is een betrouwbare site met veel kamers. Je vind hier kamers in bijvoorbeeld Spanje, maar ook gewoon in Nederland.

medium

Dit is de lekker grote bank met leuke kussens er op. Ik zie mezelf hier zeker een filmpje op kijken. Ik ben blij dat mijn vriend, familie en vriendinnen af en toe langs komen in Valencia. Het is maar 2,5 uur vliegen, dus makkelijk te doen!NaamloosLast but not least, mijn kamertje! Ik heb een paar opberg kasten in mijn kamer. Ook heb ik een kledingkast, ik ben benieuwd of mijn kleren hier in passen. Ik moet nog goed gaan nadenken wat ik mee neem naar Valencia en wat ik hier in Nederland achter laat.

Zou jij een half jaar naar het buitenland kunnen gaan voor je school, of krijg je dan veel heimwee?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

 1. Oh wauw, wat top zeg dat je naar daar gaat voor vijf maanden! Welke studies ga je er volgen? Lijkt me zo’n mooie stad, ik ben echt helemaal gek op de Spaanse cultuur en het land!

  Ik vertrek in oktober voor een 10-tal maanden, misschien wel een jaar, naar Australië om er te werken en rond te reizen, vind het super eng, maar heel erg spannend op het zelfde moment.

  Kijk er naar uit om je avonturen daar te lezen!

  • Come-Moda Reply

   Ik weet nog niet precies welke vakken ik ga studeren. Gaaf hoor Australië!

 2. Ik had graag voor mijn studies naar Spanje getrokken maar ik kreeg geen toestemming van mijn school. Vind het nog altijd jammer, ik denk dat je veel leert van een tijdje weg van huis.

 3. Wat onwijs gaaf!! Het is ook echt een mooi appartement voor zover ik het kan zien op de foto’s! Heerlijk licht, ook mooi voor foto’s 😉 geniet ervan, heel veel plezier alvast! XO

 4. waaw dat ziet er echt heel mooi uit! en gaaf joh dat je een half jaartje naar het buitenland gaat.

  ik zou zelf ook wel een tijdje naar het buitenland kunnen gaan. en met een tijdje bedoel ik de rest van mijn leven 😛

 5. Wat een leuke appartement! Heel girly en cozy inderdaad. Ik wil ook heel graag naar Valencia maar dan om op vakantie te gaan. Ik hoor alleen maar goede verhalen erover. Ik ga zelf vanaf september verhuizen naar London voor 1 jaar voor studies. Ik moet zeggen dat ik het best spannend vind & ik hoop dat m’n heimwee echt mee gaat vallen hahaha.

  http://www.theycallmetrue.com

  • Come-Moda Reply

   Leuke stad hoor Londen, ik ben benieuwd hoe je het daar gaat hebben!

 6. Wauw, wat een prachtig appartement! En ik zou zo’n stap zeker nemen, je bent meteen een ervaring rijker en zulke kansen krijg je niet vaak in je leven 🙂 Liefs! x

Write A Comment