FullSizeRender

Wij zitten natuurlijk het liefst 24/7 in vakantiemodus (wie niet?), daarom hebben wij een leuk vakantiepakketje samengesteld voor onze volgende vakantie! Het pakketje bestaat uit allemaal mini’s van Drogistplein, samen voor minder dan 10 euro!

Het eerste product wat wij kozen is de Therme Thalassa Shower gel met een inhoud van 50ml voor maar 1,39! Van dezelfde lijn kozen we ook de 4 in 1 scrub natuurlijk fijn als je douche producten goed bij elkaar ruiken en dat is bij deze twee tubes zeker het geval! De scrub heeft ook een inhoud van 50ml en kost 1.69.

Voor buiten de douche kozen we voor Therme Lavendel Massage olie , de olie hoeft natuurlijk niet perse gebruikt te worden voor masseren, maar is ook gewoon fijn om de huid in te smeren na het douchen! De olie is 20ml en kost 2.50.

Last but not least: Een Nivea soft tube, 75ml voor 1.57. Ook deze creme is om na het douchen lekker op je huid te smeren, goed je huid gehydrateerd houden zorgt er immers voor dat je kleurtje langer mooi blijft.

IMG_8136

Ons pakketje komt dus in totaal op 7,15 euro, prima te doen voor je vakantie toch? Wij zijn in ieder geval erg blij dat we alvast een pakketje hebben klaarliggen voor onze volgende vakantie. Wil jij nou ook mini’s om mee te nemen op vakantie? Ga dan naar Drogistplein, zij zijn de goedkoopste webshop op het gebied van mini’s. De verzending is gratis boven de 25 euro, onder de 25 euro betaal je 3.95 verzendkosten. En voor 19:00 besteld is morgen in huis.

 

Wat zijn jouw vakantie essentials?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment