Het is alweer bijna vaderdag. En dan denk je .. What to buy? Wij vinden het allebei ook erg lastig om iets leuks te vinden voor vaderdag, daarom besloten we om samen met Triangle PR een winactie te organiseren met producten van het merk Alan Red Men. No worries dus, want wie weet ben jij de gelukkige winnaar en heb je straks een leuk cadeau! 

image10_315x445

In het pakket zit een shirt en boxer combo van het merk Alan Red. Dit is een Italiaans merk met een grote collectie t-shirts en underwear. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en pasvormen. Het bedrijf is al 70 jaar bezig met het produceren van de fijnste katoen, waardoor de shirts dus erg fijn zouden moeten zitten. Zoals het bedrijf al zegt “A good t-shirt basically never goes out of fashion and always fits your style” . 

7001_lasting_box2_299x231

Meedoen is makkelijk! Laat ons via Instagram, Facebook weten waarom jouw vader dit pakket verdient en volg Alan Red en Come-Moda op Instagram of Facebook. Je kunt dus meedoen via 1 van de 2 kanalen of via allebei! Klik hier voor de Facebook van Alan Red en hier voor de Instagram van Alan Red. Op 14 juni maken wij de winnaar bekend, zodat je je pakketje in ieder geval nog op tijd hebt! Natuurlijk zorgen we er samen voor dat jouw papa het pakket ook in de juiste maat ontvangt.

Waarom verdient jouw vader dit leuke pakketje?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Oh meiden! Wat leuk zeg! Ik zou dit pakketje dolgraag aan mijn paps willen gen omdat hij er altijd voor mij is. Hij heeft ons de afgelopen maanden enorm hard geholpen met de verhuizing en het daarom echt verdiend om eens in de watten gelegd te worden met vaderdag!

  2. Dit verdient onze vader omdat hij altijd voor ons klaar staat! Hij heeft veel tegenslagen gehad het afgelopen jaar dus verdient dit cadeau absoluut! Het zou super zijn als wij dit aan onze vader kunnen geven voor vaderdag.

Write A Comment