Zoals je misschien wel gezien hebt zijn wij 3 dagen “dark” gegaan op onze blog vorige week, dit had alles te maken met de nieuwste campagne van Under Armour. Deze campagne is opgezet om te sporten zonder afleidingen en dus écht bezig te zijn met zweten in plaats van alleen doen te alsof op social media. Benieuwd hoe deze 3 dagen ons bevallen zijn?

IMG_5565

Sporten doen we natuurlijk niet zomaar, daar moeten we wel de perfecte outfit voor hebben; gelukkig mochten we bij Under Armour een outfit samenstellen. Deze outfit bestaat uit: de racerback top, deze kost € 25,00 en is te koop in 7 verschillende kleuren; deze kleur heet Cobalt. De cropped broek kost € 45,00 en is er in zwart, zwart/roze, zwart/blauw en grijs. De kleding is te koop in de maten S tm XL en wij raden je aan je standaard maat te kiezen. De hardloopschoenen kosten€ 130,00 en zijn te koop in 6 verschillende kleuren. Deze kleur heet Steel. De schoenen zijn te koop in de maten 36 tm 42.

IMG_5619

De 3 dagen zijn ons erg goed bevallen, alle tijd die we normaal moeten steken in het schrijven van artikelen enz. konden we nu gebruiken om te sporten. Helaas is dit voor ons niet vol te houden, want dan zou er natuurlijk geen blog zijn, maar we zijn ons wel bewust geworden van het feit dat we onze tijd soms beter moeten verdelen!

Het merk Under Armour bestaat sinds 1996, opgericht door football player Kevin Plank. Under Armour heeft diverse sport lijnen: HeatGear, ColdGear en AllSeasonGear. Zo is de HeatGear lijn bedoeld voor bijvoorbeeld binnen sporten of als het buiten erg warm is en ColdGear voor de buiten sporten in lage temperaturen. Veel bekende sporters deden ook mee aan de “Go Dark” campagne, zo kun je hier bijvoorbeeld Memphis Depay zijn verhaal lezen/zien.

Wij zijn erg happy met onze nieuwe outfit. Wat zijn jouw ervaringen met Under Armour?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Pingback: BKR Beauty Essential - Come-Moda

Write A Comment