Ik ben van mening dat je nooit genoeg telefoonhoesjes kunt hebben. Vandaag meer over mijn nieuwe ultra thin phone case van smartphonehoesjes.nl.

Ik vind het design van de iPhone 6 super mooi. Bij sommige hoesjes valt het hele design weg, vandaar dat ik nu eens een ander hoesje bestelde als normaal (geen roze ha-ha).

9fa501a4-3b53-4970-8e3b-b296b6f91096

Het hoesje sluit mooi aan bij de iPhone 6. De phone case is zoals ik al eerder vertelde ultra thin, je merkt dus bijna niet dat je je telefoon vasthoudt inclusief je hoesje. Je telefoon wordt goed beschermd aan de achterkant. Aan de voorkant zit helaas geen bumper, dus raad ik je aan om een screenprotector te gebruiken.

De webshop heeft ook een categorie voor een iPhone 7 hoesje. Ik wil binnenkort ook weer gaan switchen van telefoon, alleen vind ik het vervelend als ik er op moet wachten. Bij Smartphonehoesjes heb je ook Honor 8 hoesjes, dat zijn een soort wallet cases.

ea0c0567-1619-453d-b175-50de9a8b766d

Ook de zijkanten en knopjes worden goed beschermd. Voor slechts €7,95 heb je het hoesje in huis. Je betaald geen verzendkosten bij Smartphonehoesjes.nl. Als je een item besteld voor 21.00 uur, wordt het dezelfde dag verzonden.

Wat vindt jij van mijn nieuwe phone case?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment