Met deze Tweezerman foundation brush gaat het blenden van je foundation je gemakkelijk af!

Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar nieuwe kwasten en manieren om zo m’n make-up looks te verbeteren. Deze flat top foundation kwast is geschikt voor long-wear make-up als foundation, poeder, mineral poeder en BB&CC cream.

Met de kwast kun je goed blenden (mengen van foundation) en buffen (egaliseren van make-up op de huid). Ik blend de foundation door middel van ronde bewegingen. Ik probeer dit vooral te doen op de ‘harde’ lijnen na het contouren.

38053162-f099-424f-a107-a2848ff2b7ab-1Op deze foto laat ik ook meteen de foundation zien die ik dagelijks gebruik. Ik hebben een licht getinte huid, vandaar dat ik foundation nummer 3 gebruik. De foundation van Dr Hauschka is super fijn en brengt makkelijk aan. Deze foundation heeft een mooie egale finish.

De foundation kwast kost €29,95. Als je de kwast voor 13:00 uur bestelt, heb je hem de volgende werkdag in huis. De foundation van Dr Hauschka kost €21,50.

Wat voor brushes/tools gebruik jij voor het blenden van je foundation?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Jeetje, ik wist niet dat de kwasten van Tweezerman zo goed waren. Ik gebruik zelf de buff kwast van zoeva en beauty blender.

  2. Wat lijkt me dit een fijne kwast en zelf gebruik ik ook de foundation van Dr. Hauschka. Jammer dat er tegenwoordig weinig nog te zien is over dit merk op blogs qua reviews en nieuwe producten

    • Come-Moda Reply

      Ja vind ik ook erg jammer, ben super blij met mijn foundations!

Write A Comment