De bloemendaal periode is al een tijdje begonnen. Hier moet je natuurlijk wel tiptop uitzien. Ik deel een leuke look met jullie.

Dit zijn de campagne beelden van YOS. Zoals je ziet van de summer collectie. Het jurkje die ik hier draag is erg elegant en chique. De kleur beige/creme zorgt er voor dat je bruine zuimerse tintje er goed uit knalt. Hier draag ik een maatje S.

Het biker jasje is goudkleurig. Het geeft mijn look een stoerdere uitstraling. Het jasje is versierd met allemaal stoere studs. Hij sluit aan de voorkant met een rits. Daarnaast heeft het jasje aan elke kant een zak. Verkrijgbaar bij Y.O.S voor € 59,95.

Mijn laarsjes zijn gebroken wit. Ze hebben gouden details. De laarsjes staan leuk onder alles. Het mooiste vind ik ze met panty sokjes, omdat ze open zijn aan de zijkant. De laarsjes vallen een half maatje groter dan normaal. Ik raad het je af om een hele dag te shoppen met deze laarsjes, aangezien je ze eerst een beetje moet inlopen. De cut out booties kosten nu € 20,00.

Perzik kleurige lipoenstift vond ik mooi bij deze outfit. Deze kleur lipstick knalt er lekker uit. Qua nagellak koos ik voor witte nagellak, dit geeft de look een extra zomerse uitrstraling. De nagellak is vam Rimmel, met twee laagjes heb je genoeg dekking.

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment