Oh I Love Amsterdam! Op elk hoekje van de stad heb je wel een leuke fotospot. Outfit details: top Kikiriki – skirt Lofty Manner.

Deze foto’s zijn gemaakt na mijn afspraak met Noortje. Noortje is een fashion illustrator en er komt een leuke samenwerking aan, dus stay tuned!

Mijn nieuwe top is verkrijgbaar in verschillende kleuren:  turquoise, fuschia en grijs. De coltrui is heerlijk zacht. Het truitje valt wat korter dus koos ik er voor om het te combineren met een hoger leren A-line rokje.


Mijn rokje is van het merk Lofty Manner. Ik heb het rokje aangeschaft bij Twinkeltje, een héle leuke webshop! Mijn laarsjes zijn van het merk SPM Shoes & Boots. De laarsjes hebben leuke gespen aan de voorkant, dit geeft de laarzen een stoere twist.

Zoals jullie zien heb ik mijn haar hier mooi gekruld. Deze krullen zaten er nog in na mijn bezoekje bij Cosmo IJmuiden, hoe fijn?! Mijn haar is een stukje lichter, dit komt door de balayage verf methode. Op dit moment heb ik een win actie waar jij ook een balayge behandeling kunt winnen bij Cosmo IJmuiden, dus doe snel mee!

Wat vind jij van mijn look?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  1. Hele mooie outfit! En Amsterdam is gewoon de perfecte plek om mooie foto’s te maken. Je stylt outfit echt heel leuk en dat kleurtje van de top staat je prachtig.

Write A Comment