Een tijdje terug postte ik een foto op Instagram in een sportschool. Dit was een bloggers event georganiseerd door L4L PR om kennis te maken met de nieuwe hype: TRX Trainingen.

De training werd gegeven in de sportschool MT Fitness in Amsterdam. Het begon even fout aangezien ik verdwaald was, maar gelukkig was ik niet de enige. Bij aankomst kreeg ik een lekkere smoothie. Daarnaast waren er healthy snacks die je kon proeven, super fijn!      Ziet dat er niet heerlijk uit? 🙂 Eenmaal omgekleed gingen we met een groepje naar de TRX zaal. Deze zaal bestond uit touwen die aan het plafond hingen, in eerste instantie was dit gek om te zien. Er werd uitgebreid verteld over het bestaan van de TRX trainings items.      

Na de introductie gingen we zelf aan het werk. Ik vind het zelf best lastig om te gebruiken. Het was namelijk even wennen, maar na een tijdje had ik het wel door. Het leuke van een TRX training is dat je  traint met je eigen lichaamsgewicht. Je kunt het voor jezelf zo makkelijk/moeilijk maken als je wilt. De TRX is toegankelijk voor iedereen.

Het introductie event was erg leuk. Ik heb een goede workout gehad, gelachen en leuke mede bloggers ontmoet. Je kunt op de website van MT Fitness meer informatie vinden over de trainingen.

Heb jij al een keer een TRX training gevolgd?

IMG_6250-300x300
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment