T-shirts met opdruk zijn weer helemaal hot, en ik doe mee aan de trend! Dit shirtje is van TeesAndTankYou.

Ik zag het merk voorbij komen op Instagram. Ze hebben hele leuke tshirts en sweaters met opdruk. Ik scoorde dit Female shirtje hier, en combineerde het met mijn bordeaux Zara rokje en Fabs Shoes biker boots.

Bij TeesAndTankYou kun je kiezen uit verschillende stylen, denk aan classic, wide necks en meer. Daarnaast heb je de keuze uit een sweater, tshirt of tanktop. De musthaves hebben fijne prijzen!

Dit soort tees zijn helemaal in. Je kunt ze leuk combineren met een stoere jeans of een leather skirt. Maak je look af met leuke accessoires, denk aan een tasje/sierraden.

Het Female shirtje is een beetje oversized, voor mij even nieuw aangezien ik vaker strakkere tops/shirtjes draag. Toch vond ik het leuk als ik het shirtje dan in mijn rokje ‘propte’ dan valt het oversized ook wel mee.

Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat jij van deze look vindt en van de trend!

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

  1. Was nog niet bekend met TeesAndTankYou. Houd juist van oversized look. Zal eens kijken bij dit merk.

Write A Comment