IMG_1050.JPG

Source: WeHeartIt

Vandaag zullen de biker boots centraal staan. Helaas wordt het toch echt tijd om de sandaaltjes weer achterin de kast op te bergen want de zomer loopt ten einde. Maar daar zijn de biker boots! De biker boots zijn perfect te combineren met je eigen stijl!  De laatste tijd zie je veel biker boots voorbij komen. Laatst heb ik biker boots besteld op de webshop Twinkeltje. Ik hoorde van veel vriendinnen dat zij het lastig vonden om de laarsjes te combineren, dus heb ik wat inspiratie foto’s voor jullie opgezocht! Maar eerst wat meer informatie over de biker boots trend!

10603157_944470145567123_147576563_n

Source: WeHeartIt

Biker boots zijn stoere laarsjes. Denk aan de kleuren zwart, beige, bruin en wit. Velen combineren de biker boots met neutrale kleuren, dit past natuurlijk perfect bij de aankomende herfst. Een mooie tartan sjaal om, cardigan aan, je favoriete taa erbij en je bent ready to go. De herfst staat ook bekend om de verschillende laagjes die je weer aan kunt trekken omdat het wat kouder aan het worden is en dit staat natuurlijk heel leuk met motorlaarzen eronder. Bekende bloggers zoals Six Feet From The Edge, CODDTS.com en The Fashion Fruit volgen ook de biker boot trend!

10711478_10204954442364892_1403722601_n

Dit zijn de laarsjes die ik online besteld heb. Een fashion blogger moet natuurlijk wel meegaan met de trend / een trend zetten. Ik koos voor de kleur taupe in plaats van zwart. Ik heb namelijk al veel zwarte laarsjes, dus leek me het leuk om een andere kleur toe te voegen aan mijn laarzencollectie! Het model heet Biker Boot Gold Chain, vanwege de gouden details op de laarsjes. De laarsjes kosten slechts € 29.95.De webshop Twinkeltje heeft naast deze leuke biker boots ook andere trendy dames schoenen, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Come-Moda laat je vandaag een hoop outfits zien waar deze schoenen centraal in staan. Zo kun je lekker inspiratie opdoen om zelf outfits te maken met deze stoere laarzen.

large (2)

Source: WeHeartIt

Hier zie je hoe je de bikerboots leuk kunt combineren met een jeans en een trui. Ideaal voor de aankomende tijd, want het wordt weer frisjes buiten.

10721483_10204913031289627_312481126_n

Source: WeHeartIt

Een andere variant van biker boots met jeans. In deze outfit zijn de boots bruin. Zelf raad ik je aan om bij bruin/beige/taupe laarsjes een wat lichtere broek te dragen. Op deze manier komt de kleur van de laarzen beter uit!

Source: WeHeartIt

large (1)

Source: WeHeartIt

Deze laarsjes zijn ook leuk te dragen onder jurkjes. Deze outfit geeft een festival gevoel vind ik zelf. Wat je deze herfst nog leuk kunt doen is dus een jurkje, met een panty en je biker boots. Aangezien de Ibiza style nog steeds veel terug komt, ook in de herfst van 2014.
large

Source: WeHeartIt

Voor de fashionista’s die houden van all black. Deze outfit is all black. De biker boots geven je outfit een stoere boost. De combinatie van de gescheurde broek en biker boots maken de outfit af.

Wat vindt jij van de biker boots trend? Love it or hate it? Let me know.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

  1. leeuk ik heb zelf 1 paar en hou er dan ook echt van om helemaal in het zwart te gaan idd met ie laarsjes erbij

Write A Comment